Ravitsemus

Ruoka ja sitä kautta ravitsemus ovat osa jokapäiväistä elämäämme. Me FLENinä voimme auttaa ravitsemukseen liittyvissä haasteissa ja tarjota sinulle ratkaisuja 

Suomalainen kouluruokailu-
järjestelmä

Suomalaisissa kouluissa tarjottava ilmainen kouluruoka ja sen takana oleva kouluruokailujärjestelmä on ainutaatuista suomalaista ravitsemusosaamista, joka luo vahvan pohjan terveelliselle ruokavaliolle.

Tutustu kahden päivän kestoiseen The Finnish School Meal System-intensiivikurssiin.

D-VitamiiniPassi 

D-VitamiiniPassi on uusi ja innovatiivinen mobiilipeli, joka opettaa ja auttaa pelaajaa ymmärtämään erilaisten vitamiinien merkityksen ruokavaliossa. Eri maissa ihmiset kärsivät vaihtelevista vitamiinienpuutostiloista. D-VitamiiniPassi voidaan mukauttaa kyseisen maan tai alueen tarpeisiin. Se on helppo ja hauska keino oppia ja ymmärtää vitamiinien ja hivenaineiden merkitys päivittäisessä ruokavaliossa. Siitä syystä se on erinomainen keino opettaa lapsia ja nuoria tutustumaan ravitsemuksen maailmaan.

Järjestämme myös kahden päivän kestoisen intensiivikoulutuksen "D-Vitamin Passport certication", joka syventää tietoutta erityisesti D-vitamiinista, keinoista lisätä vitamiini ruokavalioomme ja vitamiinin vaikutuksista kehoomme.

Kysy lisää

Kysy meiltä lisää ratkaisuja mieltäsi askarruttaviin haasteisiin. Ota meihin yhteyttä lomakkeella