Ravitsemus

Ruoka ja sitä kautta ravitsemus ovat osa jokapäiväistä elämäämme. Me FLENinä voimme auttaa ravitsemukseen liittyvissä haasteissa ja tarjota sinulle ratkaisuja 

Suomalainen kouluruokailu-
järjestelmä

Suomalaisissa kouluissa tarjottava ilmainen kouluruoka ja sen takana oleva kouluruokailujärjestelmä on ainutaatuista suomalaista ravitsemusosaamista, joka luo vahvan pohjan terveelliselle ruokavaliolle.

Tutustu kahden päivän kestoiseen The Finnish School Meal System-intensiivikurssiin.

Health Package-tehtäväpaketti

Riittävä lasten ja nuorten terveellinen ravitsemus ja fyysinen aktiivisuus ovat yhteiskunnallisia ongelmia monessa maassa. Health Package-kokonaisuus sisältää varhaiskasvatuksen henkilökunnalle, leikki-ikäisille 2-6 vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnattuja tehtäväpaketteja, joissa on esitetty keinoja lasten ruoka- ja liikuntatottumusten parantamiseksi. Tehtäväpaketeissa esitellyt tehtävät tukevat lasten terveellistä syömistä ja kannustavat fyysiseen aktiivisuuteen.

Health Package sisältää arkeen helposti sovitettavia neuvoja ravitsemuksesta ja liikunnasta, jotka pyrkivät terveellisten elämäntapojen ylläpitämiseen ja haastavat pieniin elämäntapamuutoksiin kerrallaan. Muutokset tapahtuvat hitaasti, joten tärkeää olisikin asettaa pieniä muutoksia ja tavoitteita kerrallaan liittyen omaan ruokavalioon ja liikkumiseen.

Tutustu Health Package-tehtäväpakettiin tästä.

Kysy lisää

Kysy meiltä lisää ratkaisuja mieltäsi askarruttaviin haasteisiin. Ota meihin yhteyttä lomakkeella