Ruoka­turvallisuus Suomessa

Suomessa ruokaturvallisuus on huippuluokkaa ja olemme kuuluisia siitä. Saavuttamamme asema ei johdu vain hyvästä onnesta vaan se on koko ruokaketjun toimijoiden yhteisen pitkäjänteisen työn tulosta. Yhdessä tutkijat, kehittäjät, tuottajat, viljelijät sekä markkinointitahot ovat työskennelleet asian eteen vuosien ajan ja nyt voimme ylpeydellä sanoa, että suomalainen ruoka on ruokaketjun jokaisessa vaiheessa

Turvallista

Läpinäkyvää

Jäljitettävää

Räätälöidyt koulutus­palvelut

FLEN (Food Learning Export Network) on suomalaisten koulutusorganisaatioiden verkosto, jonka ydinosaamista on ruokaketjuun liittyvien ongelmien ratkaiseminen. Me FLENissä olemme suunnitelleet räätälöitäviä intensiivikoulutuksia, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin ruokaketjun eri vaiheissa. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Elintarviketurvallisuusvirasto EVIRAN kanssa kehittääksemme toimintaamme jatkuvasti. Tutustu koulutustuotteisiimme, jotka tarjoavat yrityksellesi huippuluokan osaamista koko ruokaketjun matkalla.

Jokainen koulutus voidaan vielä erikseen räätälöidä tarpeidesi mukaisesti. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kysy rohkeasti lisää.